FCK præsenterer ny strategi: Skal i Champions League-gruppespil hvert andet år

The perfect guide to the casino

FCK præsenterer ny strategi: Skal i Champions League-gruppespil hvert andet år

FC København har fredag præsenteret en ny strategi.

Vi er København.

Det er navnet på den nye strategi, som fredag blev præsenteret på et pressemøde. Her er målet, at omsætningen skal hæves markant, og man skal i Champions League-gruppespillet hvert andet år, mens man i de øvrige år skal deltage i et andet europæisk gruppespil.

Løverne kalder selv strategien for den mest ambitiøse i klubbens historie, og den indebærer store investeringer i den sportslige og kommercielle del.

Målet er samlet set at tage FCK til nye højder, og her fremhæver de tre konkrete punkter.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Sportsligt bliver ambitionen i den nye strategi, at klubben frem mod 2027 deltager i UEFA Champions League gruppespillet hvert andet år i gennemsnit.

– Kommercielt skal omsætningen hæves til mere end 350 mio. kr. via strategiske investeringer i bedre faciliteter og målrettede kommercielle tiltag.

– Samlet set skal omsætningen for F.C. København og stadion løftes til mere end 700 mio. kr. om året på tværs af de sportslige og kommercielle forretningsområder.

Formand for Parken Sport & Entertainment, Allan Agerholm, udtalte følgende til pressemødet:

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Det er den mest omfattende strategi i F.C. Københavns historie. Vi ønsker at bringe klubben op på et nyt ambitionsniveau, sportsligt og kommercielt, via markante investeringer på tværs af stadion, kommercielle indsatser og den sportslige sektor.

– Bestyrelsen og hovedaktionærerne er meget glade for det store og grundige arbejde, den daglige ledelse har lavet i tæt samarbejde med Formandsskabet, så vi glæder os til at præsentere strategien med de største ambitioner for klubben nogensinde, siger Agerholm.

FCK er aktuelt placeret på Superligaens syvendeplads, mens man også deltager i gruppespillet i Champions League, hvor hovedstadsklubben har samlet to point sammen.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top