Efter skandaløst pokalexit: Niels F. lukker i om fyringssnak

The perfect guide to the casino

Efter skandaløst pokalexit: Niels F. lukker i om fyringssnak

Niels Frederiksen vil ikke kommentere pĂĄ sin egen situation i klubben.

Historisk dĂĄrligt, elendigt og flovt.

Det var de ord, som Niels Frederiksen selv brugte efter den elendige præstation mod Aarhus Fremad i onsdagens pokalkamp.

Kritikken har sidenhen væltet ned over cheftræneren, men han ønsker ikke at forholde sig til sin situation på Vestegnen.

– Jeg har ikke nogen kommentarer til min egen situation. Det er ikke noget, jeg har fokus pĂĄ. Jeg har fokus pĂĄ at gøre spillerne klar til den næste kamp og sørge for at fĂĄ de tre point, som vi har behov for, siger Niels Frederiksen.

Læs også: CVs våde drøm: Vil forlænge med Maxsø, men én ting bliver ændret markant

Størstedelen af Brøndby-fansene peger på Frederiksen som problemet, og de ser gerne, at klubben finder en ny cheftræner. Det kan hovedpersonen selv godt forstå, til dels.

– Jeg kan godt forstĂĄ, at fansene er utilfredse med den præstation, som vi leverede i gĂĄr, for den var under al kritik. Hvis man kigger pĂĄ vores præstationer i Superligaen, sĂĄ synes jeg, pilen peger den rigtige vej.

– Fans skal have lov til at have deres holdninger, og det er helt fair. Det kan vi ikke gøre noget ved. Jeg har fokus pĂĄ at fĂĄ drengene til at præstere og vinde den næste fodboldkamp.

Fynboen føler også, at han har truppens opbakning til at fortsætte som klubbens cheftræner.

Læs også: Vanvittigt! Kilder melder vanvittig høj Eriksen-løn i United!

– Jeg har en fornemmelse af, at vi arbejder i samme retning, og vi gerne vil det samme. Den har jeg altid haft, og den har jeg stadigvæk, siger han.

Andreas Maxsø deler den samme opfattelse som cheftræneren.

– Selvfølgelig gør vi det. 100 procent. Det er os spillere, der spiller. Vi tager det fulde ansvar, siger han.

Brøndby-anføreren er dog ikke helt enig i, at pilen kun skal pege på Niels Frederiksen.

– Det ved jeg ikke. SĂĄdan vil det altid være, nĂĄr vi leverede det resultat, som vi leverede i gĂĄr. SĂĄ vil der altid være snak, lyder det fra Maxsø.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top