ten Hag udsætter kontraktforlængelser

The perfect guide to the casino

ten Hag udsætter kontraktforlængelser

David de Gea og Marcus Rashford er et par af de spillere, hvis kontrakt med Manchester United udløber til sommer, men manager Erik ten Hag er ikke klar til at forhandle forlængelse af kontrakterne lige nu.

­- Her og nu gælder det om at præstere. Vi har masser af kampe på programmet, så jeg ønsker ikke at blive forstyrret af forhandlinger, siger hollænderen til The Guardian.

Han afviser, at spillerne bliver holdt hen i det uvisse for at motivere dem.

– Nogle spillere bliver motiveret af at spille for en kontrakt, men det er ikke derfor, vi handler sådan, siger manageren.

– Vi ønsker kun at udvikle holdet og bringe det til et højere niveau.

– Vi arbejder på at finde en spillestil og en kultur, så vi har brug for motiverede kvalitetsspillere, og sådan nogle har vi heldigvis i trupppen,  Så jeg er fortrøstningsfuld, siger han.

Adspurgt om David de Gea siger ten Hag, at han er glad for sin målmand både som spiller og person.

– Hans to første optrædender i sæsoner hører ikke til hans bedste, men derefter har han tilføjet forsvaret stabilitet, mener ten Hag, der vil vente til vinterpausen, før han vil snakke om spillernes fremtid i klubben.

Manageren ønsker ikke at gå i detaljer om de øvrige United-spillere, der har kontraktudløb. Der er kampe, der skal spilles. Allerede i aften gælder det rækkens nummer tre, Tottenham, der besøger Old Trafford.

Ud over de Gea og Rashford har Fred, Diogo Dalot, Luke Shaw of Christiano Ronaldo kontrakter, som gælder til juni.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top