Manchester City får svært ved at holde på Haaland

The perfect guide to the casino

Manchester City får svært ved at holde på Haaland

Med en fantastisk start med 15 mål i ti kampe er Erling Haaland stærkt medvirkende til, at Manchester City er blandt storfavoritterne til det engelske mesterskab, men det kan blive svært for klubben at holde på sin norske guldfugl på sigt.

Den 22-årige landsholdsspiller anses for at være en af verdens bedste fodboldspillere, og klubber som Bayern München, Real Madrid og PSG vil gerne have fat i ham, skriver Daily Mirror.

Hvad der gør det endnu sværere for City at holde på Haaland er, at nordmanden i sin kontrakt har en frikøbsklausul på 200 millioner pund, godt 1,7 milliarder kroner, gældende fra sommeren 2024. Klausulen gælder kun for udenlandske klubber, men Daily Mirror mener, at Haaland i 2024 gerne vil prøve kræfter med den spanske La Liga alligevel.

Erling Haalands far, Alf-Inge, bekræftede for nylig, at sønnen har planer om at forlade Manchester City på et tidspunkt.

– Jeg tror, at Erling ønsker at bevise sine evner i alle de store ligaer, så han kan ikke blive i City i mere end tre år, sagde faderen.

– Han kunne for eksempel spille to et halvt år i Tyskland, to et halvt år i England og så i Spanien, Italien og Frankrig.

– På vores liste er City den bedste klub i verden. Derefter følger Bayern München, Real Madrid og Paris Saint-Germain, fortalte Alf-Inge Haaland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top