The perfect guide to the casino

Brøndby deler karantæner ud: Så mange fans bliver udelukket

Brøndby har i dag delt syv karantæner ud til fans for at have brudt stadionreglementet i forbindelse med gårsdagens derby imod FCK. Det oplyser klubbens sikkerhedschef.

Brøndby smed i går en derby-sejr over FC København væk i kampens døende sekunder til stor skuffelse for alle klubbens fans. Nogle fans vågner dog op til en endnu kedeligere mandag, da de udover den mistede sejr også erhvervede sig en karantæne til Brøndby Stadion i går. Det melder Brøndbys sikkerhedschef på klubbens hjemmeside.

– Undervejs i kampen blev der anvendt pyro af tre individer, som vi alle tre fik hurtigt identificeret, og de kan alle tre se frem til at modtage længerevarende karantæner, oplyser sikkerhedschef Mickel Lauritsen på Brondby.com.

– Derudover var der fire personer, som forsøgte at bryde deres karantænedomme, men dem fik vi også identificeret, og de kan nu se frem til forlængelser af deres nuværende karantæner.

I alt fik syv personer altså karantæne.

Udover at sørge for sikkerheden på selve stadion, hjalp Lauritsen og hans kontrollørkorps også til med at genoprette ro og orden efter det voldelige overfald på Brøndby Supports frivillige i fanklubbens tilhørssted. Det kan du læse mere om her.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top