The perfect guide to the casino

Voldsom episode efter derby: Frivillige i Brøndby Support overfaldet

Flere frivillige i Brøndby Support blev overfaldet på deres tilhørssted efter søndagens derby-kamp imod FCK. Den daglige administrator blev blandt andet slået ned og sparket i hovedet.

Traditionen tro mødtes mange Brøndby-fans i Brøndby Supports tilhørssted, Hytten, efter gårsdagens derby-kamp imod FC København. Her hyggede de sig og snakkede kampen, der endte 1-1, igennem med deres medfans.

Desværre blev den ellers gode stemning ødelagt af et brutalt og voldeligt overfald på flere frivillige fra Brøndby Support. Det skriver fanklubben på sin Twitter-profil.

Brøndby Support fortæller, at flere af foreningens frivillige blev slået ned af gæster og, at det især gik hårdt udover administratoren og Hyttens bestyrer.

– Overfaldet er så voldsomt, at man slår vores daglige administrator og bestyrer i Hytten ned, så han slår hovedet ind i muren, hvorefter man vælger at sparke ham i hovedet og overfalde andre frivillige, der kommer til for at hjælpe og stoppe det.

Brøndby Support fortæller, at sagen såvel som overvågningsvideoer er overdraget til politiet. Samtidig vil Brøndby Supports kontor være lukket i den næste uge.

Brøndby Support, der er klubbens officielle fanklub, takker samtidig dem, der hjalp til under og efter overfaldet.

– Tak til alle jer gæster, som hjalp til. Både i forbindelse med overfaldet, men også med at samle chokerede frivillige op, med at give en hånd med oprydningen. Tak til jer, der kom og spurgte bekymret ind til vores ansatte. Det er virkelig værdsat.

– Tak til klubbens samaritter, som kom ilende til for at hjælpe. Klubbens kontrollører, som hjalp os. Tak til vores sikkerhedschef Mickel Lauritsen og Sikkerhedskoordinator Rikke Sørensen, og vores kontakter hos Politiet, som alle kom til for at hjælpe os Det er virkelig værdsat.

Det er endnu uvist, hvem der stod bag overfaldet i Hytten. Det er samtidig uvist, hvorfor det voldsomme overfald fandt sted.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top