FCK-stjerne med kontant udmelding: Putin er diktator, der skal fjernes

The perfect guide to the casino

FCK-stjerne med kontant udmelding: Putin er diktator, der skal fjernes

FCK-stjernen David Khocholava har krigen i Ukraine tæt inde på livet. Han har tidligere boet i landet, og forud for Champions League-braget imod Manchester City kalder han Putin for en diktator og Rusland for en terroriststat. 

VILDT TILBUD: Få odds 2,00 på over 1,5 mål i FC København – Manchester City her

Rusland har i de seneste par dage angrebet en lang række civile mål i Ukraine, heriblandt beboelsesområder og kraftværker, og det får nu David Khocholava fra FC København til at komme med en kontant udmelding om landet. Det gør han i et interview med danske medier forud for Champions League-kampen imod Manchester City i morgen.

– Jeg kan sige én ting, og det er, at Rusland er en terrorriststat, og Putin er en diktator, skal fjernes fra den her verden, og det skal være snart, siger den georgiske landsholdsspiller.

Khocholava har tidligere spillet for ukrainske Shakhtar Donetsk, og hans kone kommer netop fra Ukraine. Derfor har han også stadig familie i landet. Hans svigerfar blev dræbt af russere tilbage i marts.

– I dag vågnede jeg op til nye chokerende nyheder. Det har ellers være en lidt mere stille situation, for Ukraine har gjort et godt arbejde ved frontlinjen.

– Men de kujonske russere er begyndt på at bombe civile bygninger, og de kan intet gøre ved frontlinjen, så de prøver bare på at dræbe flest mulige civile, fortæller David Khocholava.

Khocholava forventes at starte inde, når Manchester City gæster Parken i morgen klokken 18.45.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top