Gaveodds fra ComeOn: Få odds 2 på over 1,5 mål i FCK - Man City

The perfect guide to the casino

Gaveodds fra ComeOn: Få odds 2 på over 1,5 mål i FCK – Man City

Der blev scoret fem mål, da FC København gæstede Manchester City i Champions League i sidste uge. Hvis det billede gentager sig, kan tirsdagens Champions League-kamp i København blive rigtig lukrativ for dig. Bookmakeren ComeOn har nemlig forhøjet oddset på over 1,5 mål fra 1,1 til 2,0. Det vil sige, hvis der bliver scoret mindst to mål i kampen, får du fordoblet dine penge.

 

Spil på over 1,5 mål i FCK – City her >>

 

Sådan får du odds 2 på over 1,5 mål i FCK – Man City

Alle danskere over 18 år kan udnytte dette fremragende tilbud fra ComeOn. Det kræver blot, at du har en konto hos bookmakeren, og så kan du få odds 2 på over 1,5 mål i FC København – Manchester City.

Tilbuddet kan benyttes af både nye spillere og eksisterende spillere. Hvis du allerede har en konto hos ComeOn, skal du altså bare logge ind, og så kan du spille. Hvis du endnu ikke er ComeOn-spiller, skal du følge nedenstående trin:

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Opret konto og indbetal penge
  3. Gå til ComeOns Super Episke-odds
  4. Spil op til 100 kroner på over 1,5 mål i FCK – City
  5. Få din gevinst udbetalt efter kampen uden omsætningskrav

Bemærk: Når du opretter din ComeOn-konto, skal du skrive din adresse præcis, som den står i folkeregisteret. Ellers risikerer du at få en fejlmeddelelse. Hvis du adresse for eksempel indeholder “th.” eller “tv.” skal du huske at skrive punktummet i adressen. Hvis du er i tvivl om, hvordan din adresse er registreret, kan du slå dig selv op på Krak eller De Gule Sider for at få den præcise stavemåde. 

oddsboost fra comeon på fck - man city

Du skal være bosiddende i Danmark for at kunne benytte dig af dette fremragende odds boost fra ComeOn på Champions League-kampen mellem FCK og Man City. Hvis du er det, og selvfølgelig er over 18 år, kan du altså få odds 2 på, at der bliver scoret mindst to mål i kampen.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og dermed få 100 kroner i kontanter lige ned i lommen på et af årets allersikreste spil.

Oddset er forhøjet fra 1,10, hvilket vil sige, at ComeOn vurderer, at det har mindst 90 % chance for at gå hjem, til odds 2. Det er altså et regulært gaveodds, du får her.

 

Spil på over 1,5 mål i FCK – City her >>

 

Regler og vilkår for ComeOn odds boost på FCK – Man City

Du skal være bosat i Danmark og være over 18 år for at kunne oprette en ComeOn-konto. Du kan spille op til 100 kroner til det forhøjede odds. Det giver en gevinst på 100 kroner, hvis spillet går hjem.

Gevinsten udbetales uden omsætningskrav eller lignende, og du får den derfor udbetalt kontant. Det vil sige, at du reelt set kan hæve pengene umiddelbart efter kampen er slut.

Du kan ikke kombinere dit ComeOn FCK – Man City odds boost med andre væddemål. Du skal spille det som single-væddemål, og det kan altså ikke indgå i systemspil eller akkumulatorkuponer.

 

Derfor kommer der mange mål

Det omvendte opgør mellem de to hold endte 5-0 til Manchester City. Englænderne havde endda chancer til mange flere mål, men Kamil Grabara havde en fantastisk dag og satte CL-rekord for flest redninger i en kamp. Manchester City er det stærkeste hold i verden, og deres offensiv er dødbringende. Englænderne kæmper stadig for at vinde gruppen, og de har ikke råd til at tage en pause i denne kamp. De vil altså give den fuld gas.

Ser vi statistisk på det, så peger alting også på mål. Manchester City har spillet 25 kampe i træk med mindst to mål i hver kamp. De har endnu ikke spillet en kamp med under to mål i denne sæson.

Vi forventer en målrig kamp, og det her spil bør gå komfortabelt hjem. Derfor gælder det også om at hente den næsten sikre gevinst hos ComeOn på dette odds boost.

 

Spil på over 1,5 mål i FCK – City her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top