FCK må undvære kæmpe stjerner til Man City-braget

The perfect guide to the casino

FCK må undvære kæmpe stjerner til Man City-braget

De to FCK-stjerner Andreas Cornelius og Denis Vavro misser begge morgendagens Champions League-kamp imod Manchester City. Det fortæller cheftræner Jacob Neestrup. 

VILDT TILBUD: Få odds 2,00 på over 1,5 mål i FC København – Manchester City her

Når FC København i morgen løber på banen for at møde Manchester City i Champions League, bliver det uden to af klubbens allerstørste stjerner. Denis Vavro og Andreas Cornelius er nemlig begge skadede. De må se kampen fra tribunen i stedet for grønsværen.

– Jeg kan ikke 100 procent sætte tid på, men jeg kan sige, at vi regner med og håber på, at Cornelius er tilbage inden for et par uger. Det tager lidt længere tid med Denis’ skade, fortæller cheftræner Jacob Neestrup om de to profilers situationer.

Vavro og Cornelius er begge blevet købt dyrt ind denne sommer, og det var netop med tanke på denne type kampe. Derfor er det selvfølgelig en stor skuffelse for FC København, at de ikke kan benytte sig af de to stjerner.

Skadespauserne betyder naturligvis også, at begge spillere misser søndagens derby på udebane imod Brøndby i Superligaen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top