The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-træner tæt på ny job: Denne klub forhandler Zorniger med

Alexander Zorniger stoppede i sidste måned i cypriotiske Apollon Limassol efter uenigheder med ledelsen. Ifølge schweiziske medier er han nu tæt på det ledige trænerjob i FC Zürich, der står uden træner.

Der findes næppe ret mange Brøndby-fans, der ikke tænker tilbage på dagene med Alexander Zorniger som cheftræner med glæde. De gule og blå spillede noget af det mest underholdende fodbold Superligaen nogensinde har set, og tyskeren er stadig en populær mand på Vestegnen.

Siden han forlod Brøndby, har Zorniger gjort Apollon Limassol til cypriotiske mestre, men han er nu jobløs. Tyskeren forlod Cypern i sommers efter uoverensstemmelser med ledelsen, men nu er han tæt på et nyt job. Det skriver det schweiziske medie Blick.

Ifølge avisen er tyskeren tæt på at lande jobbet som cheftræner for storklubben FC Zürich. Hovedstadsklubben fyrede i sidste uge Franco Foda, og den er derfor på udkig efter en ny chef på sidelinjen.

Ifølge Blick er Zorniger meget interesseret i jobbet. Han ønsker dog en garanti fra ledelsen om, at han hentes ind for at bygge noget langsigtet op og ikke kun agere brandslukker.

FC Zürich ligger i øjeblikket på næstsidste pladsen i den schweiziske liga, så der venter Zorniger et stort genopbygningsarbejde, hvis han ender med at få jobbet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top