The perfect guide to the casino

FCK præsenterer ny assistenttræner – Tidligere klublegende hentes ind

FC København har netop præsenteret Hjalte Bo Nørregaard som ny assistenttræner. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning. 

Der findes ikke mange personer i FCK, der har betydet mere for klubben end Hjalte Bo Nørregaard. På banen var han med til at vinde et hav af titler og spille store europæiske kampe, og siden han stoppede karrieren har han været ansat som både ungdomstræner og midlertidig cheftræner for førsteholdet efter Ståle Solbakkens fyring. Nu har han dog fået en ny rolle.

FC København har netop præsenteret Nørregaard som ny assistenttræner for Jacob Neestrup. Dermed stopper han også som cheftræner for klubbens U19-hold. Det skriver FCK i en pressemeddelelse. Til klubbens hjemmeside udtaler sportsdirektør Peter Christiansen følgende:

– Hjalte er grundigt uddannet i vores filosofi og den metodik, der ligger bag, og han kan bidrage fra dag et med sin faglighed, erfaring og indsigt. Samtidig ved han om nogen, hvordan kravbilledet er i F.C. København i hverdagen og til kampe.

– Han har stor spillererfaring både nationalt og internationalt og et indgående kendskab til vores spillergruppe, så vi ser meget frem til at få ham ind omkring førsteholdet på fast basis.

Cheftræner Jacob Neestrup er også glad for sin nye assistent.

– Hjalte har haft stor succes i fire år som cheftræner for U19-holdet både i Danmark og internationalt i Youth League med en stærk spillerudvikling hele vejen.

– Han kommer med et friskt syn på spillet og en stor ro i sin personlighed. Samtidig er han altid meget ærlig og direkte med sine holdninger, så vi får gode input til at træffe gode beslutninger.

– Endelig er der ingen tvivl om, at alle FCK’ere kan identificere sig med Hjalte og hans historik i klubben. Det er også en fordel for hans arbejde i truppen, at der er en naturlig respekt omkring en mand, der har vundet seks mesterskaber og været anfører i klubben i lang periode, siger Jacob Neestrup.

Den nykårede assistenttræner er selv stolt over sit nye job.

– Jeg er glad og stolt over, at klubben har peget på mig, Jeg kender staben og især Jacob Neestrup og Stefan Madsen gennem mange år på de samme træningsbaner, og vi har de samme grundlæggende ideer omkring spillet og er opdraget sammen som trænere.

– Vi har også mange gode faglige diskussioner, og jeg kommer til at støtte Neestrup og resten af staben alt, hvad jeg kan. Jeg ser meget frem til at blive en fast del af førsteholdet og træne nogle vildt dygtige spillere der, siger Hjalte Nørregaard.

Som spiller for FC København nåede Nørregaard 325 førsteholdskampe, næstflest af alle, og han har vundet fem danske mesterskaber.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top