Viborg tog fusen på FC København i målrig kamp

Viborg FF hentede højest overraskende tre point mod FC København.

Viborg FF tog søndag eftermiddag fusen på FC København, selvom de fik en mareridt start, da løvernes Victor Claesson allerede bragte dem foran efter syv minutter.

De grønblusede vendte dog det hele på hovedet i løbet af første halvleg, da de inden for kort tid vendte 0-1 til 2-1.

I anden halvleg fortsatte Viborg og bragte sig foran 3-1, inden FC Københavns Pep Biel reducerede.

Mod slutningen af kampen pressede løverne på for en udligning, men i stedet var det Viborgs Christian Sørensen, der gjorde det til 4-2.

Dermed har FC København fået en sæsonstart med fire point for tre kampe, mens Viborg har seks point for tre kampe.