Tyrkiske medier: Rasmus Ankersen og Roman Abramovich vil købe den samme klub

The perfect guide to the casino

Tyrkiske medier: Rasmus Ankersen og Roman Abramovich vil købe den samme klub

Ifølge flere tyrkiske medier er der tale om Göztepe Izmir SK som sluttede på 10. pladsen i den nationale Super Lig i sidste sæson men er i alvorlig fare for at rykke ned i denne sæson. -Flere dagblade deriblandt Milliyett og Fanatik har i de seneste dage oplyst at Rasmus Ankersen har forhandlet med Göztepe SK i et halvt års tid og at Roman Abramovich netop er begyndt på det oplyser Irfan Kurtulmus til TV3 Sport.

Irfan Kurtulmus der kom til Danmark i 1970 og er medlem af ’Danske Sportsjournalister’ har siden 1980 været korrespondent for Milliyett. Den 55-årige russiske oligark Roman Abramovich der har russisk israelsk og portugisisk pas kædes også sammen med en overtagelse af 3\. divisionsklubben Bodrumspor hjemmehørende i Bodrum med omkring 155.000 indbyggere og beliggende på en halvø i det vestlige Tyrkiet ud til Middelhavet en halv snes kilometer fra den græske ø Kos. Bodrum er en attraktiv turistby med en stor lystbådehavn hvor Roman Abramovichs yacht Eclipse til knap 7 milliarder danske kroner ligger for anker. Tyrkiet har ikke indført sanktioner overfor Rusland – i modsætning til den britiske regering der har indefrosset alle aktiviteter tilhørende Vladimir Putins forbindelser deriblandt Roman Abramovich som blev tvunget til at bryde med Chelsea FC.

Det tyrkiske dagblad Fanatik skriver at Roman Abramovich fortsat ønsker at være involveret i fodbold. Det samme gav Rasmus Ankersen udtryk for da han i december meddelte at han ville træde tilbage som bestyrelsesformand i FC Midtjylland (efter otte år på posten) og som sportsdirektør i Brentford FC. Ifølge Brentford FC ville Rasmus Ankersen starte et firma der har fokus på sportsinvestering. Den 38-årige Rasmus Ankersen blev i sidste måned udnævnt som æresmedlem i FC Midtjylland som en anerkendelse for sin kolossale betydning og indsats for klubben på flere niveauer igennem mere end 20 år. TV3 Sport har uden held bedt Rasmus Ankersen om at bekræfte eller afkræfte forlydendet om at han skulle være i forhandlinger med Göztepe SK. Göztepe SK der blev grundlagt 14. juni 1925 i Izmir er beliggende i en havneby ved Det ægæiske Hav i Middelhavet 236 km nord for Bodrum.

Trods sin lange historie og omkring 4½ million indbyggere har den kun vundet det tyrkiske mesterskab én gang – i 1950. Derimod er det blevet til to triumfer i den tyrkiske pokalturnering – i 1969 og 1970 begge gange med betydelig dansk assistance angriberen John Nielsen som derefter vendte hjem til B 1901 og blev delt topscorer i 1. division med 19 mål (ligesom Uffe Brage fra KB) i 1971 og med 16 mål (ligesom Karsten Lund fra Vejle Boldklub) i 1972

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top