Reserver vil udnytte profilers fravær til at styrke VM-håb

The perfect guide to the casino

Reserver vil udnytte profilers fravær til at styrke VM-håb

Fodboldlandsholdets kommende testkampe mod Holland og Serbien er for nogen bare endnu en landskamp til samlingen men for andre er det muligheden for at spille sig i betragtning til mange flere landskampe – og til VM-truppen i Qatar. Afbud og skader hos kolleger og konkurrenter giver nemlig en række danske spillere en unik chance for at vise sig frem for landstræner Kasper Hjulmand med under otte måneder til slutrunden. Da Andreas Christensen og landsholdsanfører Simon Kjær er skadede ventes Victor Nelsson at starte inde i landsholdets centrale forsvar.

Galatasaray-stopperen er med på at nu skal der leveres. -Det er da helt klart min mulighed for at vise sig godt frem. Simon Kjær og AC er faste startere på holdet så jeg skal virkelig ind og vise hvad jeg kan. -Der er selvfølgelig lang tid til VM men forhåbentlig gør jeg det godt her på landsholdet og så skal jeg fortsætte med at gøre det godt hjemme i Galatasaray så Kasper Hjulmand bliver ved med at kigge min vej.

Det her er en chance for mig siger Victor Nelsson. Han har været på det rigtige hold til landsholdets træninger frem mod lørdagens testkamp. Her har Nelsson udgjort en stoppertrio med Jannik Vestergaard og Joachim Andersen mens Andreas Maxsø ser ud til at havne på bænken.

På positionen som højre wingback har Alexander Bah været foretrukket. Han nyder godt af at Daniel Wass og Jens Stryger Larsen ikke er med i truppen. Slavia Prag-backen kan dermed få sin tredje landskamp lørdag aften. -Jeg ved godt at det her er en stor chance for mig for at vise mig frem i forhold til landsholdet og VM.

Men det vigtigste er at jeg suger til mig og får en bedre forståelse af hvordan tingene bliver gjort på landsholdet for jeg har hverken spillet mange A- eller U-landskampe. -Jeg tænker meget på landsholdet hver eneste gang der er en udtagelse hvis jeg har gjort det godt inden.

Jeg ved at Kasper Hjulmand kigger med og det er selvfølgelig en kæmpe motivation. -VM tænker jeg ikke så meget på for der er stadig lang tid til. Der er flere kampe og landsholdssamlinger inden VM og skal jo også være med der før jeg har en chance for at komme til VM siger Alexander Bah.

På målmandsposten er der et mere åbent spil om de to reservepladser i VM-truppen bag Kasper Schmeichel. Frederik Rønnow har i årevis siddet tungt på den ene af pladserne men spiller sjældent for Union Berlin. Den anden plads er helt åben. Ved den igangværende landsholdssamling er pladsen gået til Leicester-ejede Daniel Iversen der spiller for Preston i The Championship.

Den vestjyske keeper vil vise at Hjulmand trygt kan stole på ham selv om han næppe får spilletid i landskampene. -Det er rigtig stort at være udtaget uden at det skyldes at nogen er skadet. Der er stadig lang tid og lang vej til VM og jeg skal tage et skridt ad gangen og lige finde min plads på holdet. -Men VM er selvfølgelig noget jeg ser frem mod som en mulighed hvis jeg gør det godt siger 24-årige Daniel Iversen. Lørdagens testkamp i Amsterdam begynder klokken 20.45

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top