Flyvende Liverpool smadrer stakkels Leeds: Se alle 6 kasser her

Leeds fik ikke et ben til jorden da klubben onsdag var på besøg hos Liverpool i Premier League. Jürgen Klopps tropper scorede tre gange i begge halvlege og vandt dermed 6-0. Leeds kunne intet stille op og opgav tidligt. Liverpool lignede et hold der forsøgte at spare kræfter efter pausen men var alligevel længder bedre end sin modstander.

Dermed holder Liverpool presset på Manchester City i toppen af tabellen. Der er tre point mellem de to mandskaber. Anderledes dårligt gik det for Tottenham der onsdag tabte 0-1 til bundholdet Burnley. Ben Mee scorede det afgørende mål i anden halvleg. Pierre-Emile Højbjerg og holdkammeraterne mistede på den måde et skridt i jagten på top-4. Klubben er på ottendepladsen.

I Liverpool lagde hjemmeholdet en smule ukoncentreret ud og Leeds forsøgte at tage initiativ med et højt pres. Efter 13 minutter var alt det dog lige meget. Andy Robertson sparkede kuglen ind på armen af Stuart Dallas som stod i feltet og så sparkede Mohamed Salah stensikkert Liverpool i front på straffespark.

Liverpool havde derefter et klart overtag men Leeds bed i momenter fra sig. Det førte til at Raphinha efter 28 minutter sendte kuglen i kassen. Han var dog i klar offsideposition. Kort efter slog Liverpool hårdt ned på sløseri i Leeds-defensiven. Joel Matip og Mohamed Salah overrumplede gæsterne med simpelt et-to-spil og så scorede Matip til 2-0.

Få minutter senere blev det også 3-0. Sadio Mané blev nedlagt i feltet og dommer Michael Oliver pegede på pletten. Efter et grundigt VAR-tjek stod dommen fast og Mohamed Salah blev dobbelt målscorer.

Anden halvleg blev noget mere afslappet. Leeds kapitulerede og Liverpool forsøgte at bruge så få kræfter som muligt. Det blev dog alligevel til endnu flere scoringer.

Efter 80 minutter spillede Jordan Henderson bolden på tværs af feltet til Mané som scorede til 4-0 og i den ordinære spilletids sidste minut var Mané på pletten igen da han tilfældigt fik bolden foran et tomt mål. Virgil van Dijk slog det sidste søm i kisten efter et hjørnespark i overtiden