Af hensyn til familielivet valgte Christian Poulsen assistentjob på landsholdet frem for u-trænerjob i Ajax.

The perfect guide to the casino

Af hensyn til familielivet valgte Christian Poulsen assistentjob på landsholdet frem for u-trænerjob i Ajax.

Det er af hensyn til tidsforbruget og familielivet at den tidligere midtbaneslider Christian Poulsen har valgt at blive ny assistenttræner på det danske fodboldlandshold. Efter at have været assistenttræner på førsteholdet i den hollandske storklub Ajax i to år blev han tilbudt at blive cheftræner for et af klubbens ungdomshold men sagde nej tak. Det fortæller Christian Poulsen tirsdag formiddag forud for sin anden træning som assistenttræner under Kasper Hjulmand. Der har været andre tilbud.

I foråret blev der lavet en rokade i Ajax og jeg havde en mulighed for at stå i spidsen for et ungdomshold og det overvejede jeg meget for det ville være et rigtig godt skridt at tage siger Christian Poulsen og uddyber sin beslutning for at afvise tilbuddet -Det kan lyde lidt arrogant men jeg har haft en karriere med mange år i udlandet og når man gerne vil være det hele menneske betyder det også at jeg vil være en god far.

Jeg har stadig børn på 16 14 og 10 derhjemme og jeg kunne se at de andre trænere havde voksne børn siger Christian Poulsen. Han påpeger også at han tit tog sig selv i at glemme at ringe hjem til sine forældre ligesom han oplevede at Ajax-cheftræner Erik ten Hag kun så sin familie en gang om ugen. -Jeg nød at være i Ajax men jeg kunne også se at hvis man ville være med på øverste europæiske niveau så kræver det virkelig også at man lægger timerne i det. Hvis mine børn var flyttet hjemmefra så kunne jeg måske godt være blevet der siger Christian Poulsen.

I rollen som Hjulmands assistent kan han blive boende i Amsterdam og lave en stor del af sit job hjemmefra i perioderne mellem landsholdssamlinger. Det er blandt andet modstanderanalyser som den tidligere landsholdsspiller skal bidrage med. Han er usikker på om han har en kommende cheftræner i maven.

Har du cheftrænerambitioner? -Jeg tror det er noget der skal udvikle sig over tid. Siden jeg stoppede har jeg trænet mange børn ikke på eliteniveau men som fædretræning og det lærer man også sindssygt meget af. -Det er mere det at arbejde med mennesker jeg er fanget af.

Nu arbejder jeg med elitespillere men jeg lærer lige så meget af de to gange om ugen hvor jeg træner min søns U11-hold siger 41-årige Christian Poulsen. Han ser ikke assistenttjansen på landsholdet som en vej til at blive landstræner en dag. Det er ikke en tanke der har strejfet mig. Jeg har set på om det er et spændende sted at være og om det er et team jeg kan lære rigtig meget af – og det er der. Jeg har ikke en lang plan for min trænerkarriere siger Christian Poulsen

Din betting partner:

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top