Kane om sen udligning: Svær at sluge

Harry Kane er ærgerlig over, at England lukkede et mål ind i det 92. minut mod Polen.

England var på vej mod tre sikre point i VM-kvalifikationen mod Polen onsdag aften efter Harry Kane havde bragt englænderne foran med 1-0 efter cirka 70 minutters spil.

I dommerens tillægstid måtte England dog strække våben, da Polen udlignede til 1-1 ved Damien Szymanski.

Et hårdt slag for englænderne.

– Den er svær at sluge lige til sidst, for jeg synes, at vi kontrollerede kampen godt og det er ikke et nemt sted at spille, men vi havde fint styr på det, siger han til BBC.

England fører dog stadig gruppen og ligner en sikker VM-deltager.