FCM: Fik stort leje-fee for Kaba

The perfect guide to the casino

FCM: Fik stort leje-fee for Kaba

FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen hævder, at man fik en god portion penge for Sory Kaba, som er udlejet til OH Leuven for resten af sæsonen.

FC Midtjylland ville egentlig gerne have solgt Sory Kaba i sommerens transfervindue, men det endte i stedet med, at angriberen blev udlejet til OH Leuven i den bedste belgiske række.

I fanpodcasten ‘Sort Snak’ afslører bestyrelsesformand Rasmus Ankersen, at man blev kompenseret ganske pænt for udlejningen.

Læs også: Brøndby-spiller gjorde ekskæresten gravid i sommerferien – Og skred fra hende

– Vi fik faktisk et rigtig godt lejetilbud fra Belgien til sidst, hvor vi fik et rtig, rigtig godt leje-fee ud af det også, og hvis han gør det godt, har de mulighed for at købe ham, siger FCM-bossen og tilføjer.

– Kaba har jo ikke været ‘in the shop window’ over sommeren, og det er han langt hen ad vejen selv skyld i, og så er det ikke, fordi der står masser af klubber i kø for at købe en spiller, der ikke har spillet i tre måneder.

Sory Kaba var en dyr investering for FC Midtjylland, da han kostede hele 22 millioner kroner. Han har kontrakt på Heden i tre år endnu.

Læs også: Top 5: Her er Brøndbys mest værdifulde spillere

Læs også: Top 5: Her er FC Københavns mest værdifulde spillere

Læs også: Zoomer ind på CV’s ageren på transfermarkedet: ‘Hvorfor har det taget så lang tid?’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top