Skruer op for budgettet: Profiler på vej til Brøndby

The perfect guide to the casino

Skruer op for budgettet: Profiler på vej til Brøndby

Brøndby IF skruer op for spillerbudgettet forud for den kommende sæson, hvilket betyder, at man kan lokke større navne til den københavnske Vestegn.

Carsten V. Jensen har svunget sparekniven i Brøndby, siden han tiltrådte i sommeren 2019, hvor man har solgt flere profilerede navne for at få det hele til at løbe rundt.

Mens profiler har forladt skuden, har man benyttet sig af klubbens egne talenter eller billige transfers, men nu er det tid til at vende skuden igen.

B.T. fortæller i deres podcast ‘Transfervinduet’, at Carsten V. Jensen til sommer skruer op for spillerbudgettet, hvilket betyder, at man kan hente nogle større navne, end man har gjort hidtil.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

Det bliver nemlig muligt at lokke spillerne med bedre betingelser og en stærkere lønpakke, men pengene sidder som altid tæt på kroppen for Brøndby-chefen, så de bliver ikke ødslet væk.

Brøndby har med tre spillerunder tilbage en reel chance for at vinde Superligaen og dermed sikre et europæisk gruppespil, hvilket vil muliggøre en endnu større sportslig investering.

Derudover har Brøndby også en lang række salgsobjekter i klubben, og med et større sportsligt budget bliver det muligt at finde fuldgode erstatninger for dem.

Brøndbys plan for sommeren er fortsat at sælge godt ud, men man ønsker ikke at gå svækket ind til den kommende sæson, hvor man igen skal forsøge at være en faktor i toppen af tabellen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Før derbyet: Agger fik karantæne for svinestreg mod Zanka!

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top