The perfect guide to the casino

Utilfredshed i dansk klub: Lønnen udeblevet – Formand beklager dybt

Spillerne i Vendsyssel har ikke fået udbetalt deres løn for den seneste måned. Det er beklageligt, erkender klubbens formand, Ahmet Schaefer.

Torsdag var officiel lønningsdag for lønmodtagere, men det var ikke alle, der kunne se den seneste måneds hårde arbejde blive udbetalt på kontoen.

1. divisionsklubben Vendsyssel modtog nemlig ikke en krone, mens de heller ikke havde modtaget besked om, at den var forsinket. Det afslører lokalmediet, Nordjyske.

Det har fået flere af Vendsyssels spillere til at vise utilfredshed, da det går ud over privatøkonomien, hvilket Vendsyssels formand Ahmet Schaefer er klar over.

– Vi er ekstremt kede af det faktum, at lønnen ikke er blevet udbetalt som normalt i slutningen af måneden og for de problemer, det måtte give for jer og jeres familier, skriver han i et brev til spillerne og de andre ansatte umiddelbart efter afsløringen af Nordjyske.

Det er TV2 Nord, der er kommet i besiddelse af brevet.

Den manglende lønudbetaling kommer næppe bejleligt, for allerede i denne weekend møder man Hobro i en vigtig kamp om overlevelse i den næstbedste række.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top