U/21-EM: Danmark viste klassen igen

Danmarks U/21-landshold viste klassen på ny ved U/21-EM, hvor de røde vandt med 2-0 over Island og dermed har maksimum point i deres EM-gruppe.

Danmarks U/21-landshold fik en drømmestart på deres EM-gruppe, da de i midtugen slog Frankrig på en flot scoring fra Anders Dreyer.

Søndag eftermiddag mødte de så Island, hvor landstræner Albert Capellas havde valgt at skifte hele seks mand i startopstillingen.

Det fik dog ingen negativ betydning for allerede efter 20 minutter havde måltavlen lyst op to gange – og Danmark stod for begge scoringer.

Først scorede Gustav Isaksen et flot solomål, mens Mads Bech Sørensen udbyggede den føring kort efter.

Efter 38 minutter fik Island muligheden for at svare igen, men Svein Gudjohnsen missede fra straffesparkspletten – fortsat 0-2.

I anden halvleg faldt der ingen scoring, så Danmark fik fortjent hevet tre nye point i hus, så de nu fører an i gruppen med maksimum point.