Landstræner slår fast: Wind er ikke førsteangriber

The perfect guide to the casino

Landstræner slår fast: Wind er ikke førsteangriber

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: DBU om Faghirs mulige landsholdsskift: ‘Så fanger bordet’ ??

Kasper Hjulmand understreger, at der ikke er nogen førsteangriber på det danske landshold.

22-årige Jonas Wind har i den grad leveret varen, når han har været iført de rød/hvide farver, og derfor er flere også begyndt at spekulere i, om FCK-stjernen nu er førsteangriber på det danske landshold, men det er der altså ikke noget der hedder, fastslår Kasper Hjulmand.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

– Det er der ikke noget, der hedder. Der er ikke nogen af de andre, der er hverken førsteangriber, midtbane eller forsvarer. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for Jonas’ indtræden på holdet, og kombineret med de andre typer på holdet har det været nogle fine kampe, siger Hjulmand, der i samme ombæring roser truppens øvrige angribere.

– Jeg vil bare sige, at Kasper Dolberg i de første kampe, inden han blev skadet og fik corona, var fantastisk i de første to kampe i efteråret. Altså virkelig stærk. Det var meget, meget få centimeter i en fire-fem situation, der gjorde, at han ikke kom på scoringstavlen, men jeg ser på alle mulige andre ting også, og jeg tror virkelig meget på Dolberg.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Vi har Andreas Cornelius, der gør det godt, når han er klar. Desværre er han ikke klar, men der er flere om buddet. Vi skal også huske, at både Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen egentlig er angribere. Jeg synes, der er mange om buddet, og vi kan veksle lidt i forhold til positionerne.

– Men Jonas har gjort det godt, og han har pyntet på relationerne. Det, som vi måske har manglet i nogle af kampene, har han bidraget med, slutter Kasper Hjulmand.

Danmark skal i aktion igen, når de søndag aften krydser klinger med Moldova.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top