Klopp afslører: Han er den bedste spiller jeg har trænet

The perfect guide to the casino

Klopp afslører: Han er den bedste spiller jeg har trænet

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Klopp om grusomt sammenstød: ‘Forfærdet og chokeret’ ??

Liverpool-manageren løfter nu sløret for, hvem der er den bedste spiller, som han har træner i løbet af sin træner-karriere.

53-årige Jürgen Klopp har mange prominente navne under sine vinger i Liverpool – heriblandt Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mané, men det er altså ingen af disse stjerner, der er den bedste spiller, som den tyske manager har trænet.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Det er nemlig Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, som Jürgen Klopp var manager for i Dortmund.

Det afslører Jürgen Klopp i et interview med Liverpool Echo, da han bliver spurgt ind til, hvem der er den bedste spiller, som han nogensinde har trænet.

– Robert Lewandowski. Det ville faktisk ikke være fair, at nævne nogle andre spillere end Lewy, lyder det kortfattet fra Klopp, der samtidig fastslår, at hvis andre spillere havde samme drive som Lewandowski, så ville der være endnu flere verdensklasse spillere.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Det han gjorde ud af sit potentiale, hvordan han udfordrede sig selv til at blive den spiller, han er i dag, det er ekstraordinært. Hvis alle spillere havde samme udvikling som Lewandowski, da jeg så ham første gang i Lech Poznan, så ville fodboldklubben være helt agurk.

– Alle spillere ville vinde alle deres dueller, backerne ville slå alle deres indlæg, midtbanespillerne ville være stærke i én-til-én, fløjene ville tackle og slå lange bolde.

– Lewandowski tog alle de skridt, han behøvede for at blive den målmaskine, han er i dag. Han ved præcist, hvad han skal gøre i enhver situation. Han er en absolut maskine, lyder de rosende ord fra Klopp om den polske superstjerne.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top