U21-boss jubler efter sejr over Frankrig

The perfect guide to the casino

U21-boss jubler efter sejr over Frankrig

Albert Capellas hylder torsdagens sejr over Frankrig ved U21-EM.

Danmark fik noget overraskende en sejr torsdag aften ved U21-EM, da Anders Dreyer scoring sikrede dem en sejr på 1-0 over Frankrig.

Efter opgøret var landstræner Albert Capellas også ovenud lykkelige, selvom han gerne ville have haft bolden noget mere.

– Først og fremmest er det en stor sejr. Vi vidste, at Frankrig er et tophold og én af kandidaterne til at vinde turneringen, men vi havde håbet, stoler så meget på os selv og vidste, at vi kunne gøre det, siger Capellas og fortsætter:

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

– Det var en meget taktisk kamp, for med 0-0 vidste vi, at vi ikke kunne åbne kampen. Selvfølgelig ville vi gerne have haft mere boldbesiddelse, men det var vi ikke i stand til, for de har virkelig gode spillere.

– Det var rigtig svært for os, og det var også svært for os at presse højere, fordi Frankrig har så meget kvalitet på bolden, og de tillod os ikke at erobre bolden tilbage hurtigt.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

– De skabte næsten ingen chancer. Holdet lavede en fantastisk præstation i defensiven, hvor vi var godt organiserede og meget modne med en masse unge spillere. Det er den slags kampe, der hjælper spillerne til at vokse en masse.

– Selvfølgelig vil jeg gerne skabe flere chancer, have bolden mere og spille mere på modstanderens banehalvdel. Det ville jeg gerne, men det var ikke muligt her. Men vi er meget stolte af drengene, for det var en fantastisk præstation, siger Albert Capellas.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: U21-herrer slår franske favoritter i EM-åbner

Læs også: Ekspert klar i spyttet: Brøndby-stjerne skifter til Premier League til sommer

Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top