The perfect guide to the casino

Mystik om Corlu: Jan Bech Andersen sender klar besked til ham på Instagram

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det er ikke bare den der tørre bankmand’ – Superliga Til Citat sætter fokus på N. Frederiksens stikpille til AGF!

Beskeden fra storaktionær Jan Bech Andersen er klar. Der er brug for Rezan Corlu, som synes helt ude i kulden i Brøndby.

Rezan Corlu vendte retur til Brøndby i sommer efter et vellykket lejeophold i Lyngby, hvor han var nøglen bag klubbens overlevelse i Superligaen.

Derfor var der store forventninger til, at han kunne blive en profil på et bedre spillende Brøndby-hold, men virkeligheden har været noget helt andet.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Den unge offensivspiller har været henvist til bænken af velspillende Jesper Lindstrøm, mens han også har været ramt af Covid 19.

Sygdommen har han dog for længst smidt bag sig, men alligevel er han ikke i nærheden af at komme på holdet, og de seneste mange uger har han været helt ude i kulden.

Brøndby har ikke meldt noget ud om, hvad status er med Rezan Corlu, men på Instagram vækker en besked fra Jan Bech Andersen opsigt.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

Her tyder det nemlig på, at Rezan Corlu langt fra er på toppen. Men storaktionæren i klubben slår fast, at man har brug for ham i Mesterskabsspillet.

Se beskeden her, som Jan Bech Andersen har sendt til Rezan Corlu.

HAHA! SE VIDEOEN HERUNDER: Højlydte AGF: ‘De er en Rolls Royce-model af AC Horsens’!

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top