Dortmund videre efter stort VAR-drama

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Vanvittigt VAR-drama: Haalands drømmekasse annulleret, får straffe i stedet, misser straffesparket, får nyt straffespark og laver provokerende jubel – OG SÅ tænder Sevilla-spillerne af. ??

VAR var endnu engang i centrum, da Dortmund her til aften spillede sig videre i kvartfinalen.

Dortmund tog her til aften imod Sevilla hjemme på Signal Iduna Park, hvor de skulle forsøge at holde den føring på 3-2 føring, som de sikrede sig på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og det lykkedes da også for den tyske storklub.

Efter 35 minutters spil bragte Erling Haaland således Dortmund foran med 1-0, og i anden halvleg var selvsamme Haaland omdrejningspunktet i et kæmpe VAR-drama.

I det 48′ minut fik den norske superstjerne nemlig annulleret et mål, og bare seks minutter senere brændte han et straffespark tildelt af VAR, som efterfølgende skulle sparkes om, og anden gang var Haaland altså sikker fra 11-meter-pletten, hvilket gav Dortmund en føring på 2-0.

Edin Terzic’ mandskab var dog tæt på at smide den komfortable føring overbords, for i det 69′ minut kunne han se Youssef En Nesyri reducere til 1-2, og seks minutter inde i overtiden gjorde angriberen det for alvor spændende, da han udlignede til 2-2.

Der blev dog ikke scoret yderligere i opgøret, og derfor endte kampen altså 2-2, som gav Dortmund en samlet sejr på 5-4 og billet til kvartfinalen.