Utilfreds Arsenal-boss: Hvornår er der så hånd på?

The perfect guide to the casino

Utilfreds Arsenal-boss: Hvornår er der så hånd på?

Mikel Arteta var stærk utilfreds med dommeren efter dagens kamp mod Burnley.

Arsenal måtte lørdag eftermiddag nøjes med 1-1 hjemme på Emirates Stadium imod Burnley i en kamp, som de ellers dominerede fra start til slut, og i anden halvleg var der sågar en kontroversiel situation, da bolden ramte en Burnley-spillers arm i feltet uden der blev dømt et straffespark, og det forstår manager Mikel Arteta ingenting af.

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

– Hvis man ikke scorer på sine store chancer, giver et mål til modstanderen og ikke får dommerens beslutning, når man har brug for det, er det meget kompliceret at vinde mange kampe i Premier League.

– Når man har disse momenter i kampen, hvor man er så dominerende, er man nødt til at komme foran med to eller tre, og så er kampen forbi. Vi gav dem et mål. Det kan ske i fodbold, og jeg forlanger, at vi spiller på den måde. Det var ligesom det første mål, vi scorede, som også blev spillet helt nede fra Bernd Leno.

Læs også: Jesper Lindstrøm afslører drukbøde i Brøndby

– Det kan ske, når man spiller så længe. Burnleys eneste chance var efter et langt målspark fra Bernd, så man er nødt til at vide, hvornår man skal gøre det.

– Hvis den første situation ikke er et straffespark, er nogen helt ærligt nød til at komme til vores træningsanlæg og forklare, hvornår der er hånd på bolden. Det kan ikke være tydeligere.

– Vi ramte overliggeren og stolpen, og de reddede den på stregen. De forsvarede sig godt i de situationer, men det er vores egen skyld, at vi ikke fik de tre point, siger Mikel Arteta til BBC.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Handsreglerne igen i stort fokus: Bliver Arsenal snydt for klokkeklart straffespark?.

Læs også: Galatasaray klar med millionerne: Forbereder bud på Superliga-stjerne

Læs også: Husker du Zornigers første startopstilling for Brøndby? Her er spillerne i dag

Læs også: FCK var enig med Ægidius: Derfor gik det pludselig i vasken

Læs også: Samlet pris på under fem mio. kr.: Her er alle Carsten V. Jensens Brøndby-signings

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top