The perfect guide to the casino

TV 2-ekspert roser Eriksen: Modigt med italiensk interview

Morten Bisgaard er imponeret over, at Christian Eriksen bevæger sig ud i et interview på italiensk, da det vil gøre hans tid i klubben bedre.

Mange undrede sig, da Christian Eriksen stille op til interview efter kampen mod Lazio, som Inter vandt. For journalisten begyndte på italiensk, og danskeren har kun boet i landet i et år. Alligevel virkede det til, at midtbanespilleren uden problemer kunne være med, og han gav svar fra sig.

At han har kunne tage sproget til sig på så kort tid, er kun med til at gøre hans tid i klubben bedre. Det fortæller Morten Bisgaard, der selv har en fortid i Udinese. For når det kommer til sproget kan italienerne være ærekære.

Læs også: Stensikker ekspert: Køb Brøndby-flop!

– Det er fedt og modigt af Christian Eriksen at springe ud i det og foretage et interview på italiensk. Også selvom han ikke mestrer det til fulde. Det er et svært sprog, og journalister har det ikke med at tale langsomt og vise hensyn. Men det giver en masse kredit internt, at han hopper ud i det italienske, siger Bisgaard til TV 2.

Læs også: Fodboldekspert imponeret over CV-kup

Man så det lignende, da Romelu Lukaku også kom til klubben. Få måneder efter han ankom deltog han i sit første interview på italiensk. Han fortalte, at han havde fulgt sin bror, som spillede i Serie A, og at han havde lært nogen enkelte gloser på den måde.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fuld spilletid: Eriksen får mere træner-ros efter Inter-sejr

Læs også: Tvang sig ud af FCK-kontrakt: Nu vil han også ud af Djurgården-aftale

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top