The perfect guide to the casino

Leno: Jeg stoppede med sociale medier efter Enkes selvmord

Arsenal-målmanden åbner op for sit forhold til sociale medier, efter han blev opfordret til at begå selvmord, som Robert Enke gjorde i 2009.

De sociale medier har fået spotlyset i disse tider, efter flere spillere åbner op omkring den had og misbrug, de modtager fra tilfældige mennesker. Premier League prøver at arbejde på problemet, men det er en svær kamp.

Også for spillerne, der skal stå på mål for meget. Bernd Leno har også prøvet at modtage meget had. En dag, hvor han spillede en dårlig kamp, blev han opfordret til at begå selvmord, som “Robert Enke gjorde det”.

Læs også: Stensikker ekspert: Køb Brøndby-flop!

Enke var en tysk landsholdsmålmand, der led af despression og begik selvmord i 2009. Siden den besked har Leno holdt sig fra disse sider, fortæller han.

– Efter jeg læste dette, gik det op for mig, at der er så mange dumme mennesker på de sociale medier. Det er derfor, jeg ikke læser noget derinde, selvom alt går godt. Jeg har ikke brug for det. Det gør mig ikke bedre, og det er spild af tid. Der er så mange falske personer, der gemmer sig bag deres skærme, der prøver at få en til at føle sig dårligt tilpas. Mange gange er det racisme, trusler mod familie. Jeg kan ikke lide det. Det går ud over ens liv, så hvorfor læse det? siger Leno.

Læs også: Fodboldekspert imponeret over CV-kup

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Lynscoring for Aston Villa: Angriber udnytter KÆMPE bommert i Arsenal-forsvaret

Læs også: Tvang sig ud af FCK-kontrakt: Nu vil han også ud af Djurgården-aftale

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top