The perfect guide to the casino

Bild: Israel byder på EM og Champions League-værtskab

Landet er så langt foran i sin vaccineplan, at de tilbyder at tage værtsskaber i Champions League, Europa League og EM, så der kan komme tilskuere.

Vaccinerne er ved at blive kørt ud til verdens lande, men det er stadig tvivlsomt, om de når at komme ud inden sæsonen sluttes af med tre store begivenheder i maj og juni.

For her spilles finalerne i Champions League og Europa League, mens EM begynde i juni med kampe over hele Europa. Dette vil kun være med til at skabe mere spredning af covid-19.

Læs også: Stensikker ekspert: Køb Brøndby-flop!

En beslutning er dog ikke blevet taget til, hvad der skal ske med EM endnu, men Israel tilbyder nu, at kunne være vært for alle tre begivenheder, skriver den tyske avis Bild.

– Oren Hasson (formand for det israelske fodboldforbund, red.) har tilbudt UEFA-præsident, Ceferin, at landet kan være vært for kampe i de tre turneringer, hvis smittegraden i maj og juni ikke tillader kampe med tilskuere i Europa. Ceferin har forsikret, at tilbuddet vil blive overvejet, og at det bestemt er en mulighed at afvikle kampe i Israel, skriver avisen.

Læs også: Fodboldekspert imponeret over CV-kup

Dermed kan Danmark miste sit værtsskab for de tre kampe, som efter planen skal spilles i Parken til sommer mod Rusland, Finland og Belgien.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann ser Belgien blandt EM-favoritterne men advarer: Det skal være i år

Læs også: Tvang sig ud af FCK-kontrakt: Nu vil han også ud af Djurgården-aftale

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top