The perfect guide to the casino

Inter-boss giver Christian Eriksen spilletid: Jeg kan stole på ham nu

Inter-cheftræner Antonio Conte roser Christian Eriksen.

Christian Eriksen ser langt om længe ud til, at være inde i varmen i den italienske storklub Inter, hvor han søndag endnu engang var at finde i startopstillingen.

Den danske midtbanestjerne spillede således 72 minutter i 3-1-sejren over Lazio, hvilket efter opgøret kastede stor ros af sig fra cheftræner Antonio Conte.

Læs også: Stensikker ekspert: Køb Brøndby-flop!

– Christian er begyndt at forstå, hvad vi vil have fra ham, og jeg synes, at det faktum, at han spillede i sidste uge og i denne kamp, viser, at han virkelig vokser. Det er vejen. Alle skal føle, at de er hovedpersoner, og vi kan stole på alle, siger Conte ifølge Football Italia og fortsætter:

– Jeg tror, Christian havde nogle problemer med at tilpasse sig og forstå italiensk fodbold, hvilket er meget svært og taktisk sammenlignet med Premier League. Der er også en langt større intensitet her nu sammenlignet med tidligere år.

Læs også: Fodboldekspert imponeret over CV-kup

– Han er begyndt at komme ind i disse situationer, og vi har forsøgt på alle måde at få ham ind – endda ved at skifte det taktiske system. Jeg synes, han har taget et enormt skridt imod os, og han er ved at forstå italiensk, hvilket også er en vigtig udvikling.

– Eriksen var meget fokuseret, når han forsvarede så vel som angreb. Han har et anderledes greb og power i sin fod nu efter det fysiske arbejde. Han er en ekstra mulighed for os, og jeg er mere komfortabel med at stole på ham nu, siger Conte.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fuld spilletid: Eriksen får mere træner-ros efter Inter-sejr.

Læs også: Tvang sig ud af FCK-kontrakt: Nu vil han også ud af Djurgården-aftale

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top