Dommerformand frygter online misbrug vil føre til mistet liv

The perfect guide to the casino

Dommerformand frygter online misbrug vil føre til mistet liv

Hvis den konstante misbrug af dommere på de sociale medier bliver ved, så kan det føre til, at en vil miste livet, mener den britiske dommerformand.

Mike Dean kommer ikke til at dømme i Premier League den kommende weekend, efter han bad om fri, da han var blevet udsat for online misbrug for dødstrusler i forbindelse med to forkerte domme i sine to seneste kampe.

Både ham selv og hans familie blev udsat for trusler, og det har fået dommernes formand til at kræve ændringer. For hvis disse ikke kommer, kan det i sidste ende koste et mistet liv.

Læs også: Her er hans månedsløn: Dét tjener Lukas Lerager i FC København

– Dean er et offer. Han bliver nødt til at tage sig af sin familie og sit eget mentale helbred. For dette er total uacceptabelt, og en dag vil det koste en dommer livet i dette land. Jeg har advaret om dette, og jeg har advaret regeringen om dette. En dag vil vi have en samtale om, at en dommer har mistet livet, siger Paul Field, der er dommerformand i England.

Dean er dog ikke den eneste. Flere dommere har tidligere modtaget dødstrusler, og det har fået flere af dem til at sige op. En af dem var Mike Halsey.

Læs også: CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

– Det kom til et punkt, hvor jeg blev nødt til at overveje, om min familie og jeg virkelig havde brug for dette. Om det var på tide at stoppe. Livet er vigtigere, og det ramte mig hårdt. Det ramte min hustru. Hun græd konstant, siger Halsey.

Flere har givet Dean deres support. Heriblandt Tomas Soucek, der var udsat for en af fejldommene, som førte til truslerne.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Mike Dean får Premier League-pause efter mordtrusler

Læs også: Twitter GRILLER Brøndby-spiller: ‘Har han været i byen til fest?’

Læs også: Droppede millioner for FCK-skifte: Nu afslører Lerager hvorfor

Læs også: Spansk medie: Chelsea vil lave Hazard-kup

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top