Watford-dansker: Håber Hjulmand overvejer mig

The perfect guide to the casino

Watford-dansker: Håber Hjulmand overvejer mig

Philip Zinckernagel håber at komme i betragtning til EM-truppen til sommer.

26-årige Philip Zinckernagel skiftede for nylig fra norske Bodø/Glimt til Premier League-nedrykkerne Watford, efter at have imponeret alt og alle i den norske liga, hvor han nærmest scorede og assisterede som han havde lyst til.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Den brandvarme danskere er dog fortsat sulten, og Philip Zinckernagel håber, at han med sit skifte til engelsk fodbold kan komme i betragtning, når Kasper Hjulmand skal udtage sin landsholdstrup til EM-slutrunden.

– Det kunne være en stor drøm at komme til EM, som det vel også er for alle andre. Alle har lyst til at spille landsholdsfodbold, så jeg håber da, at han vil overveje mig igen i løbet af foråret og til sommer, siger Watford-spilleren til bold.dk, men erkender, at det først og fremmest fylder mest at præstere i hans nye klub:

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

– Men lige nu tænker jeg ikke så meget på det. Jeg fokuserer på min nye klub, hvor jeg vil gøre det så godt som muligt, og hvis det gør, at jeg kommer i betragtning til landsholdet, er det selvfølgelig stort.

– Vi har et fint forhold, og vi har talt i løbet af det sidste år og det nye år også. Jeg håber og tror da, at skiftet til Championship-niveau kan få mig mere ind i overvejelserne.

– Det er der gode chancer for, men igen, det er ikke nok bare at spille i Championship. Jeg skal levere, siger Zinckernagel.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tilbageblik på legendarisk Bendtner-kamp – Se hans flotte CL-hattrick her.

Læs også: Vil hente landsholdsspiller i Brøndby – Men har ingen penge

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top