'CV' blokerer Jung-skifte

The perfect guide to the casino

‘CV’ blokerer Jung-skifte

Carsten V. Jensen afviser, at man kunne finde på at slippe Anthony Jung i løbet af januars transfervindue trods kontraktudløb om et halvt år.

Anthony Jung har været en kæmpe profil for Brøndby i de seneste sæsoner, og i denne sæson har han vist sig at være klubbens bedste mand i defensiven.

Om et halvt år er der dog kontraktudløb på Vestegnen, og han har tidligere udtrykt ønske om at vende hjem til Tyskland, hvor han tidligere har haft bejlere.

Det er dog ikke på tegnebrættet, at man slipper forsvarsspilleren i løbet af januar for at score en lille sum penge på ham.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

I et interview med tipsbladet.dk vurderer Carsten V. Jensen nemlig ikke, at nogen klub kan betale et beløb svarende til, hvad Anthony Jung er værd for Brøndby IF.

– Der skal noget væsentligt til, og det kan vi ikke se ske. Vi planlægger ikke aktivitet, for vi kan ikke se, at nogen vil kompensere i en grad, så vi føler os godt kompenseret på Jung. Han har været ganske enkelt fremragende, og fjerner du ham, så skal der ske noget væsentligt på positionen for at opretholde niveauet, så det ser vi ikke for os lige nu og her.

29-årige Anthony Jung kom til Brøndby i 2017, hvor Alexander Zorniger hentede ham. Først på en lejeaftale og siden vekslede man den til en permanent kontrakt.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Han skal nok få en fin karriere – også på endnu højere hylde end dette’ – Brøndby-træner roser stortalent!

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top