Odds på hold i den danske Superliga

The perfect guide to the casino

Odds på hold i den danske Superliga

*Dette indhold er sponsoreret

Odds på hold i den danske Superliga

At oddse kan gøre Superligakampene endnu mere spændende, hvis man finder de bedste Superliga odds. Superligaen er den bedste fodboldrække i Danmarksturneringen i fodbold, hvor mesterskabet afgøres mellem 14 hold. Der spilles først to kampe mellem hvert hold i Superligaen. De bedste 6 hold går i mesterskabsslutspillet, hvor de 6 hold møder hinanden ude og hjemme. Holdet med flest point herefter kåres til Danmarksmester, nummer to får sølv og nummer 3 får bronze.

Begrebet odds er, i statistik og spilteori, defineret som sandsynligheden for at opnå et bestemt udfald af et eksperiment. Ved en fodboldkamp i Superligaen repræsenterer odds ikke som den direkte sandsynlighed for et givent udfald, men derimod som det beløb bookmakerne vil betale, hvis man har spillet på det rigtige resultat.

Inden en ny Superliga sæson skydes i gang er bookmakerne klar med de bedste Superliga odds. Dominansen har her, siden 1991, primært ligget hos de to Københavnerhold; FC København og Brøndby IF. I de seneste sæsoner har parløbet dog ligget mellem FC København og FC Midtjylland som de to mest dominerende hold i Superligaen. Det har altså været hos disse to superligahold, at de bedste Superliga odds har ligget i de seneste sæsoner. Superliga vinder oddsene før sæsonstart viser dog stadig, at det er FC København, der er det suverænt bedste hold i Superligaen.

Forskellige oddstyper

Indenfor Superliga odds findes en række forskellige oddstyper. Her kan man blandt andet oddse på, hvem der rykker ned i den kommende sæson. Det bliver til en masse kampe for de hold, der kæmper om at blive i Superligaen, og der er spænding om, hvem der kan få en plads i Superligaen til den kommende sæson. Derfor ligger der også her de bedste Superliga odds, når der bliver kæmpet for at blive i Superligaen. En anden odsstype er Superliga topscorer odds, hvor en række tilfældigheder er indblandet. Her kan det være svært at vurdere, om en spiller bliver skadet i løbet af sæsonen, bliver udelukket fra Superligaen eller blot ikke har heldet med sig i den kommende sæson. Da det er mere uforudsigeligt, er det også noget sværere for bookmakerne at vurdere chancen for at specifikke spillere bliver topscorer i næste sæson. Der er altså mange muligheder for at oddse på kampe, spillere eller hold Superligaen. Det er blot at finde de bedste Superliga odds og komme igang.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top