'Familien slår hånden af mig': Jesper Lindstrøm afviser kontroversielt skifte

The perfect guide to the casino

‘Familien slår hånden af mig’: Jesper Lindstrøm afviser kontroversielt skifte

Jesper Lindstrøm forsikrer, at han aldrig kan finde på at skifte til FC København. Hans familie vil også slå hånden af ham, fortæller Brøndby-darlingen.

Jesper Lindstrøm er i forrygende form for Brøndby med otte mål og fem assists i efterårssæsonen i Superligaen, hvilket fik rygterne om et klubskifte til at buldre derudaf i internationale medier.

Brøndby-talentet er selv åben for et klubskifte, så der kan komme penge i kassen, men der er ét skifte, som han aldrig kan finde på at tage.

Læs også: Graversen ikke i tvivl: Kvit Brøndby – nu!

Nemlig dét skifte, som Kamil Wilczek foretog, da han i løbet af sommerens transfervindue skiftede sin status som Brøndby-ikon ud med foræder ved at skifte til FC København.

I ‘Go Aften Danmark’ på TV2 blev han nemlig spurgt om, hvorvidt han kunne finde på at tage til FC København, hvorefter svaret kom prompte.

Læs også: Fra Brøndby-flop til stjerne: Ekspert trækker seks måneder gammel kommentar i land

– Jeg er født og opvokset i Brøndby, så det ville ikke være særlig godt for hverken mig eller min familie. Jeg tror, at de ville tage mine nøgler og mine ting, og så ville de sige, at jeg aldrig nogensinde skulle komme tilbage igen, siger han med et smil og tilføjer.

– Det er den kærlighed, der er til klubben.

Jesper Lindstrøm har tidligere været rygtet især til italiensk fodbold, hvor både Sampdoria og Bologna lurer på hans underskrift.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘CV’ om transfervinduet: Kigger på forstærkning – og vil holde på stjernen!

Læs også: Overblik: Disse spillere kan ende i Brøndby i januars transfervindue – Gammel kending iblandt

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top