CV's hovedpine: To Brøndby-spillere kan ændre hele transfervinduet

The perfect guide to the casino

CV’s hovedpine: To Brøndby-spillere kan ændre hele transfervinduet

Fem spillere står med kontraktudløb – to af dem kan give Carsten V. Jensen en stor hovedpine.

Brøndby IF overvintrer på en delt førsteplads i Superligaen, og derfor er det i klubbens interesse at holde sammen på truppen.

Fem spillere er dog på vej du af svingdøren – det drejer sig om keeperne Michael Tørnes og Marvin Schwäbe samt forsvarspillerne Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung.

Læs også: Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

Ydermere er midtbanespilleren Lasse Vigen også i gang med det sidste af sin kontraktperiode på den københavnske Vestegn.

Ekstra Bladet skriver, at det ikke bliver en travl januar måned, hvis ingen af ovenstående spillere sælges, men få ting kan få vinduet til at eksplodere.

Marvin Schwäbe er nemlig klubbens førstemålmand, hvorfor det virker indlysende at Carsten V. Jensen skal erstatte ham, hvis det ender med et salg.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

I forsvaret har Anthony Jung været en kæmpe profil for Brøndby, og det vil unægteligt være et meget stort bet, hvis han forlader klubben til januar.

Omvendt har Brøndby også brug for nogle kroner i kassen – og alt tæller efterhånden. Det er de to spillere, der virkelig kan sætte gang i transfervinduet.

Hjörtur Hermannsson ligner en færdig mand – senest til sommer. Den islandske forsvarsspiller får begrænset spilletid og har været rygtet til Legia fra Polen.

Lasse Vigen har været hårdt ramt af skader, men har spillet sig op i de seneste par kampe. Endnu er der dog ikke rapporteret om forhandligner af en ny kontrakt.

Michael Tørnes’ fremtid er uvis.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: RETRO: Stort skænderi foran rullende tv-kameraer mellem Zorniger og egen spiller!

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top