Adopteret barn bag Neestrups FCK-skifte

The perfect guide to the casino

Adopteret barn bag Neestrups FCK-skifte

Jacob Neestrup vender hjem til FC København af private grunde.

FC København har ansat Jacob Neestrup som assistenttræner efter flere måneders tovtrækkeri med Viborg, hvor han var ansat som cheftræner.

Det 32-årige trænertalent fortæller nu, hvorfor han har besluttet sig for at vende hjem til FC København trods en øjeblikkelig oprykningsplads i Viborg.

Læs også: Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

– Min private situation har ændret sig markant, da min kone og jeg har adopteret en pige i sommer. Det kræver et stort arbejde i forhold til at få skabt relationer til hele familien, og det er umuligt at få til at hænge sammen med at være cheftræner og bosiddende i Viborg, siger han til 1. divisionsklubbens hjemmeside.

Han fortæller, at man har givet livet i Viborg en ærlig chance, men det er ikke lykkes at få det til at fungere, da al den nærmeste familie er bosiddende i Københavns området.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

– Vi har givet det en ærlig chance det seneste halve år, og har overvejet mange forskellige løsninger, men vi er nået til den endelige beslutning, at det bedste for os som familie er at flytte hjem til København, hvor vi er tæt på resten af vores familie, og vi derfor kan give vores pige de bedste betingelser for at skabe relationer på samme vilkår som alle andres børn.

Jacob Neestrup nåede at stå i spidsen for Viborg 54 gange.

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top