SønderjyskE-boss: Sejr vil runde et fantastisk år af

The perfect guide to the casino

SønderjyskE-boss: Sejr vil runde et fantastisk år af

I SønderjyskE håber de ekstra meget på en sejr i dag.

I sidste sæson gik SønderjyskE hele vejen i pokalturneringen, mens de i denne sæson spiller med i toppen af 3F Superligaen samtidig med, at de er gået videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Hvis dagens kamp vindes vil det derfor runde et fantastisk år af for SønderjyskE, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen.

– Det har været et helt vildt år, hvis vi kan ende med at vinde sidste kamp og gå ind til 2021 i en rigtig god position i Superligaen og samtidig være i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, endda som forsvarende pokalvindere, meget mere kunne vi vel ikke bede om efter et turbulent år.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– 2020 har allerede været et godt år, og vi er bestemt tilfredse, men en sejr over Randers og en placering helt fremme vil toppe det hele godt af.

– Randers er en af de klubber, vi kæmper med, så det betyder selvfølgelig meget at kunne slå dem.

Derudover fortæller sportschefen også, at holdets præstationer faktisk har overrasket ham positivt.

– Ja, for vi har tre-fire spillere i startopstillingen, som kom ind i sommer. Der skal trods alt noget til at få dem til at fungere fra første fløjt, men det har de gjort, hvilket også er holdets fortjeneste.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Det er ikke kun ét vindue, som har været godt for os. Vi føler, vi har gjort det godt i flere vinduer i træk. Men vi har så også betalt prisen, når man ser på det regnskab, vi lige er kommet ud med.

– Vi har et godt ståsted til at bygge på. Corona har selvfølgelig været rigtig hård for os alle, også for os i SønderjyskE, men hvis vi lige lægger det til side, er det rigtigt, at 2020 rent sportsligt har været et fantastisk år for os, siger Haysen til bold.dk.

SønderjyskE spiller imod Randers i dag klokken 14:00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Glen Riddersholm om udviklingen i SønderjyskE: 2019 var et læringsår for os.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top