Mystik om manglende forlængelse: CV har før 'afvist' Niels Frederiksen

The perfect guide to the casino

Mystik om manglende forlængelse: CV har før ‘afvist’ Niels Frederiksen

Niels Frederiksen leverer de sportslige resultater til Carsten V. Jensen, der er meget svær at overbevise om, at han er den rette til Brøndby-jobbet – også i fremtiden.

Carsten V. Jensen har det sportslige ansvar i Brøndby IF, og han har Niels Frederiksen til at levere resultaterne for ham – og det gøres med bravur.

Alligevel tøver Brøndbys fodbolddirektør med at forlænge Niels Frederiksens kontrakt, der udløber når indeværende sæson slutter.

Men hvad skal der til at overbevise Carsten V. Jensen om en forlængelse af kontrakten? Tilsyneladende er det meget svært, for CV har før ‘afvist’ Niels Frederiksen.

En klumme fra B.T. dateret til i sommer kastede et interessant lys over forholdet mellem Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at Niels Frederiksen ikke er Carsten V. Jensens mand, idet cheftræneren blev ansat af daværende sportschef, Ebbe Sand.

Dengang var Carsten V. Jensen sportsdirektør i FC Nordsjælland, hvor han havde alle muligheder for at ansætte Niels Frederiksen, som det bliver formuleret i B.T.

Det var i februar 2019 – få måneder før Niels Frederiksen skrev kontrakt med Brøndby -, at Carsten V. Jensen ‘afviste’ at hente cheftræneren til FC Nordsjælland, der sagde farvel til Kasper Hjulmand.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

I stedet valgte Carsten V. Jensen at forfremme ungdomstræner Flemming Pedersen til cheftræner for førsteholdet, fordi CV dengang mente, at de fleste danske seniortrænere ville have svært ved at følge fodboldfagligt med bare blandt FC Nordsjællands ungdomstrænere. Dermed også Niels Frederiksen.

Så måske mener Carsten V. Jensen ganske enkelt ikke, at Niels Frederiksen er fodboldfaglig god nok trods nogle flotte placeringer i Brøndby.

Der er også et andet scenarie i dramaet omkring den manglende forlængelse. B.T. kunne for nyligt berette, at Jan Bech ikke er Niels Frederiksen-fan.

LÆS MERE OM DEN HISTORIE LIGE HER!

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: JESPER LINDSTRØM PÅ PLETTEN MOD HORSENS – SE DEN FLOTTE SCORING!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top