Vild solstrålehistorie i Brøndby: Fra femtevalg til stjerne

The perfect guide to the casino

Vild solstrålehistorie i Brøndby: Fra femtevalg til stjerne

Mikael Uhre var femtevalg i Brøndby sidste år, men nu er han en af de første på holdkortet. Niels Frederiksen jubler og kalder det en solstrålehistorie.

Mikael Uhre har i mange sæsoner været reserve for de øvrige Brøndby-angribere, og sidste sæson var han femtevalg i angriberhierakiet, men det har ændret sig markant på kort tid.

Den 26-årige angriber har fået en fast rolle i startopstillingen, og han har takket for tilliden med seks mål og fem oplæg i sæsonens 12 Superliga-kampe.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Niels Frederiksen hylder sin stjernespillers vilde udvikling, og han mener, at det er lidt af en solstrålehistorie.

– Det er en fantastisk udvikling. Et eller andet sted er det en solstrålehistorie med Uhre. Han vil nok sige, at det er første gang i sin Brøndby-tid, at han bliver valgt til at starte inde i hver eneste kamp, og det er også nogle gange forudsætningen for nogle spillere, at man får noget tillid. Han har i den grad grebet tilliden, sagde Niels Frederiksen efter sønagens 2-1-sejr over SønderjyskE.

Mikael Uhre kom på tavlen i søndagens topkamp mod SønderjyskE, og du kan se hans mål i videoafspilleren øverst.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top