Her er forklaringen: Derfor kan Brøndby ikke holde rent bur længere

The perfect guide to the casino

Her er forklaringen: Derfor kan Brøndby ikke holde rent bur længere

12 kampe, ét rent bur. Det er realiteten for Brøndby, der alligevel er flyvende. Niels Frederiksen fortæller, at det er helt bevidst.

Brøndby IF har spillet 12 kampe i denne sæson med otte sejre og fire nederlag til følge – og blot ét rent bur, hvilket står i stor kontrast til sidste sæson.

I sidste sæsons mesterskabsspil formåede Brøndby nemlig at lukke helt af nede bagved i seks ud af ti kampe, men det er slet ikke noget, der bekymrede Niels Frederiksen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Brøndby-cheftræneren fortæller, at man helt bevidst af satset på offensiven kontra defensiven.

– Vi har scoret markant flere mål, end vi gjorde i mesterskabsslutspillet. Så det er jo noget med, at vi vælger at sige, vi ofrer mere offensivt og åbner os mere defensivt. Det har været helt bevidst, siger Niels Frederiksen ifølge bold.dk.

Jesper Lindstrøm er en del af midtbanen, men han har fået friere tøjler i offensiven, hvilket har været udslagsgivende for den manglende defensive disciplin.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Det ser Niels Frederiksen dog intet problem i.

– Det startede allerede i slutspillet, hvor vi spillede med Jesper Lindstrøm som otter, og det, vidste vi, ville give os noget ekstra offensivt, det kan vi også se på de mange mål, han har scoret.

Brøndby scorer to mål per kamp i gennemsnit, og det er kun nederlaget på 0-2 til SønderjyskE på udebane, hvor man ikke har scoret.

SE BRØNDBY-MÅL I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top