FCK-profil: Håber at vi fortsætter med tre mand inde centralt

The perfect guide to the casino

FCK-profil: Håber at vi fortsætter med tre mand inde centralt

FC København-spilleren Nicolaj Thomsen roser Jess Thorups’ taktiske ændringer.

Jess Thorup har lavet flere store ændringer i FC København siden sin ankomst, hvor det taktiske udtryk er blevet ændret markant.

Ifølge FC København-spilleren Nicolaj Thomsen er det gået fint indtil videre, og han håber at holdet fortsætter formationen, så der fremover er tre spillere inde centralt på midtbanen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Vores offensive udtryk har været rigtig godt i de seneste kampe, og jeg kan godt lide tankerne bag. Vi har en god trup til at spille med tre mand inde centralt på midtbanen.

– Jeg havde også håbet, at det ville ske, for det giver en ekstra plads derinde, og det, tror jeg, passer mig rigtig godt. Så gælder det selvfølgelig om at gribe de muligheder, man får. Men jeg er bare glad for at være til rådighed i de resterende kampe her i efteråret.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg var utålmodig efter at komme i gang, og heldigvis fik jeg grønt lys før beregnet. En ting er dog at være i løbeform, noget andet er at være i fodboldform. Men det kommer forhåbentligt med mere spilletid, siger Thomsen.

27-årige Nicolaj Thomsen blev hentet til FC København tilbage i januar 2017, men hans kontrakt med klubben udløber til sommer. Indtil videre er det blevet til fire mål og seks oplæg i 85 kampe.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Jeg er tom for ord – han er den bedste spiller i Superligaen’ – Zeca storroser Falk.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top