Ronaldo ville ikke bytte trøje: Han var pissesur

The perfect guide to the casino

Ronaldo ville ikke bytte trøje: Han var pissesur

Ferencvaros-spilleren Marcel Heister fortæller, at Cristiano Ronaldo ikke ville bytte sin trøje med ham efter de to klubbers første opgør.

Den 4. november slog Juventus ungarske Ferencvaros med 4-1 i Champions League, mens de vandt med 2-1 i tirsdagens opgør, hvor Cristiano Ronaldo kom på måltavlen i det 35′ minut.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det lykkedes dog ikke den portugisiske superstjerne at finde vej til netmaskerne i det første indbyrdes opgør imellem de to klubber, og ifølge Ferencvaros-spilleren Marcel Heister, så var han derfor heller ikke særlig interesseret i at bytte trøje:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Han virkede pissesur efter kampen. Han vinkede mig bare væk, da jeg spurgte, om vi skulle bytte trøjer. Måske var det fordi, han ikke scorede mod os, siger Heister til goal.com og fortsætter:

– Eller måske blev han sur, fordi jeg tog bolden fra ham, da han prøvede at drible mig. Der ligger et billede af den situation på Instagram, og var den største oplevelse i mit liv, lyder det fra Marcel Heister.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Nu har han scoret i 15 Champions League-sæsoner i træk: Ronaldo bringer Juventus på 1-1 – se målet her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top