The perfect guide to the casino

FCM-salg for trecifret millionbeløb: Disse fem er på affyringsrampen

FC Midtjylland kan i vinterens transfervindue få fyldt transferkassen gevaldigt op.

FC Midtjylland har en meget salgbar trup, men ulvene har holdt på de fleste spillere, da man ønskede at have en så stærk trup som muligt i Champions League, som man efterhånden er halvvejs igennem.

I løbet af vinteren siger man formentlig farvel til europæisk fodbold, og så kan man skyde nogle af sine salgsemner afsted. Og det kan gå vildt for sig.

Transferjournalisten Søren Sorgenfri erfarer fra sine vandrør omkring klubben, at der kan ske noget omkring Frank Onyeka, Sory Kaba, Erik Sviatchenko og Evander – spillere, som vil kunne sikre rigtig mange millioner.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Derudover forventes det også, at der sker noget omkring Ronnie Schwartz, der i sommerens transfervindue var tæt på den engelske traditionsklub, Charlton Athletic.

Søren Sorgenfri tvivler dog på, at FC Midtjylland er parat til at sælge alle fem spillere, idet fire af dem har en stor rolle på førsteholdet, men et par stykker kan nok godt forventes at skifte klub.

Læs hele transferbloggen her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det har været overbevisende de sidste par gange’ – Scholz ikke overrasket over klar FCM-sejr over FCK!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top