Kamil Grabara: Klubben er et bedre sted nu

The perfect guide to the casino

Kamil Grabara: Klubben er et bedre sted nu

Den polske målmand fortæller, at AGF er et bedre sted nu, end sidst han var at finde i den aarhusianske klub.

21-årige Kamil Grabara skiftede i sommerens transfervindue tilbage til AGF på en lejeaftale fra Liverpool, og han fortæller til AGF’s hjemmeside, at han hurtigt er faldet til igen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Ligesom jeg havde forventet, er jeg faldet hurtigt på plads i truppen og i klubben. Holdkammeraterne har taget godt imod mig, og det er dejligt at have AGF-logoet på brystet igen, siger Kamil Grabara, mens han samtidig fortæller, at både han selv og AGF er et bedre sted nu, end sidst han var at finde i klubben:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg er blevet lidt ældre og mere erfaren, siden jeg sidst var i AGF. Klubben er et bedre sted nu i lyset af sidste års bronzemedalje, og det bliver fedt at være med til forhåbentlig at fortsætte de gode takter, siger Grabara, der også var at finde i AGF på et lejeophold i foråret i 2019, mens han siden hen har været udlejet til Huddersfield i Championship.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kommentator: Storklubberne klynker over mange skader – men kunne de ikke bare rotere lidt mere?

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top