Joakim Mæhle: Kunne knap gå dagen efter Sverige-test

The perfect guide to the casino

Joakim Mæhle: Kunne knap gå dagen efter Sverige-test

Den danske forsvarsspiller var hårdt ramt oven på det slag, som han fik i testkampen mod Sverige.

Joakim Mæhle var ikke at finde i Danmarks seneste kamp mod Island, da han fik et hårdt slag på knæet i testkampen mod Sverige, men skaden er heldigvis blevet bedre, og han forventer at være klar til onsdagens kamp mod Belgien:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg har det godt, og jeg er frisk. På nuværende tidspunkt er jeg 99 procent klar. Jeg skal træne fuldt med i dag, hvilket forhåbentlig bliver uden problemer, så jeg er fortrøstningsfuld.

– Mod Sverige fik jeg to slag på knæet, som gjorde, at det hævede op, og jeg havde faktisk svært ved at gå morgenen efter. Men nu har hævelsen fortaget sig, og der er ikke nogen skader i knæet, så det var simpelthen bare væske, der trykkede på knæet og gav mig smerte. Men der er sket store fremskridt nu, siger Joakim Mæhle.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg var utrolig ærgerlig over ikke at kunne være med mod Island, for det så jeg bestemt også som en mulighed for at spille. Når det er sagt, så handler det også om at være 100 procent klar, og er man ikke det i sådan en Nations League-kamp mod Island, der er så duelpræget, så skal man ikke spille.

– Vi valgte ikke at tage nogen risiko, men jeg skulle gerne være klar til at kunne spille onsdag, siger Mæhle i landsholdslejren mandag.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kommentator: Storklubberne klynker over mange skader – men kunne de ikke bare rotere lidt mere?

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top