Hjulmand inden finalen mod Belgien: Vi har været fremragende

The perfect guide to the casino

Hjulmand inden finalen mod Belgien: Vi har været fremragende

Kasper Hjulmand er tilfreds med det danske spil forud onsdagens opgør mod Belgien.

På onsdag brager Belgien og Danmark sammen i en kamp som afgør, hvem der vinder Nations League-gruppen. Inden opgøret er Kasper Hjulmand godt tilfreds, da spillet ifølge ham har været godt i næsten af landskampene indtil videre.

– Man skal passe på med at drage konklusioner for de sidste 45 minutter. Vi blev snydt for et mål, da der ikke var offside på Yussufs 2-0-scoring, og havde vi fået den, kunne vi nu have haft en helt anden opfattelse af denne halvleg.

– Vi har spillet syv kampe nu, og i de seks første og første halvleg i denne har vi spillet fremragende kampe, også offensivt.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Det er sådan her en gang imellem, og jeg kigger på, hvad jeg kunne have gjort bedre, og hvordan vi kan sætte det bedre op næste gang, siger Hjulmand.

Derudover fortæller Kasper Hjulmand, at han frem mod onsdagens kamp vil kigge mere på 0-2 nederlaget i Parken i september frem for gårsdagens sejr over Island.

– Fra mandag og frem mod kampen kigger vi på, hvordan vi kan gøre det bedst muligt mod dem. Men der kigger vi mere på sidste Belgien-kamp end på denne halvleg, og vi skal nok gøre det bedre.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Der er nogle ting, som fungerede i kampen mod Belgien. Vi kommer til møde en 3-4-3, og vi skal virkelig være velfungerende i vores normale 4-3-3-system, hvor vi har spillet langt flest minutter og har det godt.

– Der var ting i denne kamp, som var helt okay og fungerede fint, men helt ærligt kigger vi mere på Belgien-kampen fra sidst, for der er noget at tage med derfra, siger Hjulmand.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Christian Eriksen garanterer: Ingen fødsel under EM.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top