Yussuf Poulsen om manglende mål: Unuanceret kritik

The perfect guide to the casino

Yussuf Poulsen om manglende mål: Unuanceret kritik

Kritikken af Leipzig-danskeren er unuanceret. Det mener hovedpersonen i hvert fald selv.

26-årige Yussuf Poulsen har haft svært ved at være kampafgørende for Danmark i form af mål og assist, siden Kaseper Hjulmand ankomst, men det er altså ikke noget hans selv ligger for meget energi i.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Lad os sige det sådan, at jeg synes tit, at medierne sætter fokus på, hvem der ikke har gjort det godt, i stedet for hvem der har det godt. Man spiller ikke en god kamp hver gang, plus at vi er kommet op i en liga, hvor man skal være på sit allerbedste for overhovedet at være afgørende i en fodboldkamp.

– Vi spiller mod verdens nummer ét og fire i Nations League-gruppen, så at sige, at vi ikke har været afgørende… Hvis en kant laver et løb, der skaber plads til en anden spiller, så skriver medierne ikke om det, men det kan stadig være en afgørende aktion for et mål.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Den unuancerede måde at se tingene på er meget mediemæssigt og ikke så meget internt på holdet. I og med vi har været meget, meget succesfulde i de første kampe under Hjulmand, synes jeg, dem, der har spillet, har gjort det godt, siger Yussuf Poulsen til bold.dk og tilføjer:

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ligeglad med, hvad medierne synes. Jeg synes, vi har gjort det fint og det, der skulle til. Det er klart, man altid gerne vil score mål, hvilket kanterne ikke har gjort i de første par kampe under Hjulmand, men det kommer til at ske i fremtiden.

– Men som sagt er vi på et nyt niveau. Det er ikke Nations League B, det er Nations League A, og der er ikke lige så mange chancer og overtag, fordi vi ikke nødvendigvis længere er det dominerende hold, siger Yussuf Poulsen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kommentatorer helt uenige: Kan Tottenham virkelig vinde Premier League i år?

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top