Southgate inden braget mod Belgien: Vi kan spille uden frygt

The perfect guide to the casino

Southgate inden braget mod Belgien: Vi kan spille uden frygt

Gareth Southgate roser de engelske spilleres mentalitet inden opgøret mod Belgien.

Senere i aften brager England og Belgien sammen, og inden opgøret har landstræner Gareth Southgate rost de engelske spillere, som rent mentalt har rykket sig enormt under hans ledelse.

– Hvis man kigger i historiebøgerne, er vores statistik mod topholdene ikke særlig god, siger Gareth Southgate til The Guardian.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Der har været et par få sejre mod førende nationer ved slutrunder, og før VM tabte vi til Frankrig og Tyskland, men vandt efterfølgende over Spanien, Kroatien og Belgien, fordi vi fandt en ny måde at nyde fodbold på igen.

– Der var ikke meget glæde, da jeg først kom hertil. Vi var lige blevet slået af Island ved EM, og der var enormt meget kritik. Spillerne var bange for at gøre noget galt og følte, de konstant var i spotlyset.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Men nu ved de, hvordan det føles at nå en semifinale ved VM, og der er en meget mere positiv atmosfære omkring truppen. Vi er i stand til at spille uden frygt, selv mod de bedste modstandere, siger Southgate.

England og Belgien brager sammen i aften, og inden opgøret har Belgien ni point, mens England har syv point, hvilket er det samme som Danmark.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Danmark var svineheldige mod England – det er arven fra Hareide’.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top